Desi presa a vorbit despre probleme in casnicia celor doua vedete Jay-Z lucreaza la un film despre turneul "On the Run", sustinut alaturi de sotia sa, Beyonce.

Jay-Z, in varsta de 44 de ani, a filmat seria de concerte sustinute alaturi de sotia sa, din perioada iunie - septembrie, iar in prezent lucreaza la montarea materialelor, care includ si imagini de familie, intr-un film, potrivit revistei OK!. "Toate scenele de familie sunt atat de pline de dragoste. Jay crede ca imaginile vor dovedi lumii ca sunt o familie si ca dragostea lor este adevarata. Ca sa nu mai spun ca vor face o gramada de bani", a declarat o sursa apropiata vedetei.

In timpul turneului "On the Run", Beyonce a alimentat speculatiile referitoare la o aventura amoroasa a sotului sau, dupa ce, in timpul unui concert, a schimbat o parte din versurile piesei "Resentment", facand referire la o alta femeie, despre care a spus: "nu este ca mine, nu este nici jumatate din ce sunt eu".

In ciuda zvonurilor din presa mondena, cuplul, care are o fetita in varsta de doi ani, Blue Ivy, ar incerca in prezent sa isi refaca relatia, existand chiar informatii despre o reinnoire a juramintelor de nunta ale celor doi cantareti, care ar fi avut loc la inceputul lunii octombrie, scrie MEDIAFAX.

Beyonce Knowles a devenit celebra la sfarsitul anilor 1990 in calitate de membra a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. In 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyonce este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 17 astfel de trofee - trei ca membra a grupului Destiny's Child si alte 14 in calitate de artista solo. Beyonce a jucat si in filme, precum "Austin Powers - Goldmember" (2002), "Pantera roz" (2006), "Dreamgirls" (2006) si "Cadillac Records" (2008). Jay-Z, pe numele adevarat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanti producatori in industria muzicii hip-hop.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.