Liv Tyler confirma ca asteapta nasterea celui de-al doilea copil, iar tatal este actualul iubit al vedetei americane.
Informatia privind cel de-al doilea copil al actritei americane Liv Tyler, in varsta de 37 de ani, a fost confirmata pentru revista americana People de agentul vedetei. Liv Tyler si actualul sau iubit, David Gardner, cel mai bun prieten al lui David Beckham, s-au cunoscut prin intermediul modelului Kate Moss si formeaza un cuplu de cateva luni, scrie MEDIAFAX.

Cei doi sunt "foarte incantati ca vor avea un copil", potrivit unei surse apropiate vedetelor. Anterior, Dave Gardner a avut o relatie cu cantareata Rita Ora. Atat Liv Tyler, cat si Dave Gardner au trecut prin experienta unui divort si au fiecare cate un baiat, Milo, respectiv Gray, ambii in varsta de noua ani. Liv Tyler s-a despartit de sotul ei, muzicianul britanic Royston Langdon, in 2008, dupa sase ani de mariaj, in timp ce Dave Gardner a divortat de actrita Davinia Taylor in 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.