Naomi Campbell urmeaza sa joace intr-un serial TV american, intitulat "Empire", despre viata unui patron al unei case de discuri specializate pe genul muzical hip-hop.

Campbell, in varsta de 44 de ani, va avea un rol important in noul serial TV, care va fi lnasat in 2015, alaturi de Taraji P. Henson si Terrence Howard, cel din urma jucand rolul principal, cel al mogulului muzical Lucious Lyon. Modelul britanic va juca rolul Camillei, o femeie care are o relatie amoroasa cu potentialul mostenitor al afacerii lui Lucious Lyon, potrivit The Hollywood Reporter.

Lee Daniels, cunoscut printre altele pentru realizarea peliculei "Majordomul/ Lee Daniels' The Butler" din 2013, care regizeaza pentru prima data un serial de televiziune, considera ca Naomi Campbell este cea mai potrivita pentru rolul Camillei. "Naomi este o actrita frumoasa, subapreciata dupa parerea mea. Va fi minunata in rolul Camillei. Sunt cu adevarat incantat sa pot lucra cu una dintre cele mai apropiate prietene ale mele", a spus Daniels, scrie MEDIAFAX.

Intr-o declaratie de presa, Naomi Campbell s-a declarat onorata sa joace in noul serial. "Este o onoare sa calc pe urmele unor actrite ca Halle Berry, Oprah, Gabourey Sidibe si Mo'Nique, si sa lucrez cu Lee Daniels. Abia astept sa ma alatur lui si echipei minunate pe platoul de filmare", a spus modelul britanic.

Cea mai recenta aparitie a lui Naomi Campbell in calitate de actrita a fost in 2009, cand a jucat in drama indiana "Karma, Confessions and Holi".
Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute si mai bine platite top modele din lume si a lucrat pentru mari creatori de moda precum Ralph Lauren, Versace si Dolce & Gabbana. Ea s-a nascut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicana cu radacini chineze, bunica ei din partea tatalui purtand numele de familie Ming.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.