Printul William si Kate s-au gandit deja ce nume sa puna celui de-al doilea copil daca acesta va fi fetita.

Cel de-al doilea copil al printului William ar putea primi, daca va fi o fetita, numele Elizabeth Diana Windsor, in amintirea printesei Diana, potrivit declaratiilor lui Andrew Morton, autorul unei biografii a mamei printului William. Andrew Morton, autorul biografiei printesei Diana, in care a dezvaluit adevarul despre relatia incordata a acesteia cu familia regala britanica, a declarat ca William si sotia acestuia, ducesa de Cambridge, au discutat foarte mult despre cum sa isi numeasca urmatorul copil.

"William si Kate au discutat despre numele de fetite inainte de nasterea lui George (primul copil al cuplului, n.r.), iar acum spera ca de aceasta data vor avea o fetita, astfel incat sa isi poata indeplini dorinta de a-i da numele mamei lui William. Nu sunt foarte incantati de ideea ca probabil numele va fi prescurtat in «Printesa Di», dar nu se vor razgandi", a spus Andrew Morton, care a precizat ca are informatia de la prieteni foarte apropiati ai cuplului regal, scrie MEDIAFAX.

Andrew Morton a adaugat ca printul si ducesa au luat in considerare si faptul ca multi membri ai familiei regale ar putea fi furiosi de botezarea urmatorului copil cu numele Diana Elizabeth, din cauza "ostilitatii" dintre Diana si familia regala. Printul William i-a daruit lui Kate, in noiembrie 2010, inelul de logodna care a apartinut mamei sale, Diana, spunandu-i logodnicei sale ca acela era modul sau de a se asigura ca mama sa este implicata in eveniment. Andrew Morton, in varsta de 60 de ani, a scris bestsellerul interntional "Diana: Her True Story" in 1992, iar o editie revizuita a fost publicata dupa moartea printesei Diana, bazata pe raspunsurile inregistrate de printesa pe mai multe casete audio.

Inregistrarile, cumuland circa sapte ore de material, au fost facute in secret la Kensington Palace in 1991, intr-o serie de interviuri realizate printr-un intermediar. In acele inregistrari, printesa Diana vorbeste deschis despre viata sa dinainte de a se casatori cu printul Charles, lupta sa cu bulimia, tentativele de suicid, durerea pricinuita de relatia sotului sau cu Camilla Parker Bowles si relatiile incordate cu ceilalti membri ai familiei regale.

Citeste si:
Prințul William și Kate Middleton s-au ales cu noi titluri după...
Prințul William și Kate...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.