Pelicula regizata de David Fincher, "Fata disparuta", va avea premiera in cinematografele din Romania pe 3 octombrie, potrivit distribuitorului, Odeon Cineplex.

"Fata disparuta" este un thriller care spune povestea dramatica a lui Nick Dunne, interpretat de Ben Affleck, care, la a cincea aniversare a casatoriei sale, anunta autoritatile ca sotia lui a disparut. Sub presiunea interesului presei pentru subiect si a investigatiei politistilor, imaginea casniciei perfecte a lui Nick incepe sa fie inlocuita de suspiciuni si intrebari. Toata lumea din jur incepe sa vada minciunile si comportamentul ciudat al barbatului, iar in curand intrebarea esentiala este pe buzele tuturor: Si-a omorat Nick sotia?

David Fincher este regizorul unor filme bine primite atat de public, cat si de criticii de cinema, precum "Alien 3", "Se7en", "Fight Club - Sala de lupte", "Strania poveste a lui Benjamin Button", "Reteaua de socializare/ The Social Network" si "Fata cu un dragon tatuat/ The Girl with the Dragon Tattoo".

Ben Affleck este cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul caruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, impreuna cu bunul sau prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfarsitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" si "Despre barbati si nu numai...". El a regizat, printre altele, filmele "Disparuta fara urma/ Gone baby gone" si "The Town", pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, in 2011. Cineastul a fost recompensat in 2013 cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun film", pentru lungmetrajul "Argo", pe care l-a regizat si in care a jucat rolul principal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.