Fiica lui Bruce Willis cu Demi Moore, actrita americana Rumer Willisa fost internata in spital luni dupa ce taxiul cu care se indrepta spre locuinta sa din Hollywood a fost implicat intr-un accident.

Actrita, in varsta de 26 de ani, a descris accidentul drept "groaznic". "Am fost implicata intr-un accident in timp ce ma aflam pe bancheta din spate a unui taxi. Ma doare spatele foarte rau. M-am dus la doctor si mi-au facut tot felul de analize. M-au consultat foarte amanuntit", a spus Rumer Willis, scrie MEDIAFAX.

Fiica lui Bruce Willis si-a exprimat pe Twitter nemultumirea fata de reactia companiei de taximetre ale carei servicii le folosea in momentul accidentului. "Sunt un mare fan al uberx (companie de taximetre, n.r.) dar, dupa ce am fost implicata intr-un accident in timp ce foloseam o masina de-ale lor si a trebuit sa platesc totusi calatoria, sunt foarte dezamagita", a scris Rumer Willis pe platforma online.

Rumer Willis este primul dintre cei trei copii ai lui Bruce Willis cu Demi Moore, care au fost casatoriti intre 1987 si 2000. Actrita a jucat in mai multe productii de televiziune, dar si in cateva filme pentru marele ecran, chiar alaturi de tatal sau, cum ar fi "Cat imi dai ca sa te impusc?", realitzat in 2000, si "Ostaticul", din 2005.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.