Noul album de studio al trupei AC/DC, care va fi lansat pe 1 decembrie, se va intitula "Rock Or Burst".

Presa internationala anunta in luna aprilie ca Malcolm Young s-a retras din trupa AC/DC din cauza unei "maladii debilitante". Potrivit zvonurilor din acea vreme, intreaga trupa AC/DC urma sa anunte in curand ca se va destrama, insa rockerii australieni au publicat pe pagina lor de Facebook, pe 16 aprilie, un mesaj in care se afirma ca Malcolm Young paraseste pentru o vreme formatia australiana, in care a activat in calitate de membru fondator timp de peste patru decenii.

Un nou mesaj publicat de curand pe aceeasi pagina de Facebook a confirmat faptul ca Malcolm Young nu va reveni in trupa AC/DC. "La inceputul acestui an, trupa AC/DC a dat publicitatii o declaratie in care a explicat faptul ca, din cauza bolii sale, Malcolm a parasit trupa pentru o perioada. Din pacate, din cauza naturii bolii lui Malcolm, el nu va putea sa revina in trupa", se afirma in noul comunicat al grupului australian. Intitulat "Rock Or Burst", noul album de studio al trupei AC/DC va fi lansat de casa de discuri Columbia Records pe 1 decembrie. Acest LP va contine 11 piese noi si reprezinta primul material de studio al trupei australiene din ultimii sase ani, dupa "Black Ice", aparut pe piata in 2008.

Albumul "Rock Or Burst" a fost inregistrat in studioul Warehouse din orasul canadian Vancouver. Discul este produs de Brendan O'Brien si beneficiaza de un mixaj de sunet realizat de Mike Fraser. Steve Young, nepotul lui Angus si Malcolm Young, asigura partitura de chitara ritmica pe acest album si va insoti formatia australiana in turneul mondial de promovare a discului.

Trupa de hard rock AC/DC a fost infiintata la Sydney in 1973 si este formata din Brian Johnson (voce), Angus Young (chitara solo), Malcolm Young (chitara ritmica), Cliff Williams (bas) si Phil Rudd (baterie). Intr-o cariera de patru decenii, formatia australiana a lansat numeroase piese de succes precum "Back in Black", "Big Jack", "Thunderstruck", "Black Ice", "You Shook Me All Night Long", "Let There Be Rock", "Highway to Hell" si "For Those About to Rock (We Salute You)". Cele 16 albume de studio ale trupei AC/DC (14 lansate pe plan mondial si doua lansate doar in Australia) s-au vandut in peste 200 de milioane de copii pe plan mondial.

Citeste si:
AC/DC se reunește după o pauză de 6 ani și va lansa noi piese
AC/DC se reunește după o...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.