Protagonistii celui de-al doilea sezon al serialului "Detectivii din Louisiana/ True Detective" vor fi Colin Farrell si Vince Vaughn

Postul HBO, care a produs doua dintre cele mai apreciate seriale din ultimele decenii, "Urzeala tronurilor" si "Clanul Soprano", a anuntat ca al doilea sezon al seriei "True Detective" va include opt episoade, care vor avea fiecare o durata de o ora. Noul sezon va aduce in scena trei politisti si un infractor, care trebuie "sa evolueze intr-o retea de conspiratii, dupa o crima".

Colin Farrell, in varsta de 38 de ani, il va interpreta pe Ray Velcoro, "un detectiv compromis, care penduleaza intre supunerea fata de superiorii lui ierarhici dintr-o sectie de politie corupta si mafiotul care il santajeaza", a precizat postul HBO intr-un comunicat. Actorul irlandez, care este cunoscut pentru rolurile sale din "Cabina Telefonica/ Phone Boot" (2002), "Raport special/ Minority Report" (2002), "Alexandru/ Alexander" (2004), "Lumea noua" (2005), poate fi vazut in aceasta perioada in cinematografe in filmul "Miss Julie". A primit un Glob de Aur pentru rolul interpretat in filmul "In Bruges" (2008).

Vince Vaughn il va interpreta pe Frank Semyon, "un infractor care risca sa isi piarda imperiul in momentul in care reconversia acestuia intr-o companie legala este amenintata de asasinarea partenerului sau de afaceri", precizeaza comunicatul emis de HBO. Actorul american, in varsta de 44 de ani, este un nume celebru la Hollywood, dar este cunoscut mai mult pentru aparitiile sale in comedii precum "Spargatorii de nunti/ The Wedding Crashers" (2005) si "Stagiarii/ The Internship" (2013), adeseori in tandem cu Owen Wilson, decat pentru rolurile sale din drame si filme noir.

Productia va incepe "mai tarziu, in aceasta toamna, in California", a precizat HBO, in contextul in care mlastinile din Louisiana au reprezentat decorul pentru primul sezon al serialului "True Detective". Primele doua episoade din noul sezon vor fi regizate de cineastul taiwanez Justin Lin. Primul sezon a fost regizat de Cary Joji Fukunaga.

Citeste si:
Colin Farrell a scapat de o acuzatie de crima marturisind alta
Colin Farrell a scapat de o...

Ceilalti actori din distributia acestui serial, creat si scris de Nic Pizzolatto, care a beneficiat de o primire excelenta din partea criticilor de specialitate si a publicului, vor fi anuntati "pe masura ce artistii isi vor confirma" participarea in acest proiect de televiziune, a precizat postul american. Primul sezon al show-ului, cu Matthew McConaughey si Woody Harrelson in rolurile politistilor Rust Cohle si Martin Hart, a fost un succes rasunator pentru HBO. Show-ul a castigat cinci premii Primetime Emmy la sfarsitul lunii august.

Serialul a starnit valuri in presa de specialitate si prin asocierea dintre doua vedete de prim rang ale marelui ecran - McConaughey si Harrelson. "True Detective" a avut premiera in ianuarie si a contribuit la crearea unei imagini extrem de favorabile in sezonul premiilor hollywoodiene pentru Mathew McConaughey, care a reusit in cele din urma sa castige primul sau premiu Oscar din cariera, in martie, pentru rolul din "Dallas Buyers Club".

Citeste si:
Top 10 vedete care se tem sa zboare cu avionul
Top 10 vedete care se tem sa...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.