Alice Cooper a deschis un magazin cu haine achizitionate in timpul turneelor pe care le-a sustinut de-a lungul anilor.

Magazinul se numeste "Alice's Attic", iar o parte din castigurile obtinute va fi donata centrului pentru adolescenti Cooper's Rock Teen Center, situat peste drum de spatiul comercial, potrivit contactmusic.com. "Sunt depedent de cumparaturi. Cand plec in turneu, ma intorc acasa cu zece valize pline de haine. Asa ca incep sa le sortez si zic «Ok, pentru magazin, pentru magazin, asta tot pentru magazin». Multe haine sunt produse de marci de calitate. Tot ce a fost al meu, a fost purtat de mine", a spus Alice Cooper la deschiderea magazinului.

"Cred ca, pe langa muzica si arta, ar trebui sa ii invatam pe tineri si comert. Ar trebui sa ii invatam cum sa foloseasca o casa de marcat, pentru ca nu toti au inclinatii muzicale, e doar un alt mod de a-i educa sa faca ceva, orice e necesar pentru a-i lua de pe strada. Pentru viata pe strada exista doar doua rezultate: inchisoarea sau moartea. De fiecare data cand ajuti un copil sa invete ceva, asta faci, il salvezi", a spus rockerul in varsta de 66 de ani, scrie MEDIAFAX.

De la primul sau album solo, din 1975, "Welcome to My Nightmare", pana la albume precum "The Last Temptation", din 1994, si "Brutal Planet", din 2000, albumele-concept au fost specialitatea lui Alice Cooper. Unul dintre cele mai recente albume de studio, "Along Came a Spider" (2008), este istoria unui ucigas in serie - o panza de intrigi, infasurata in jurul unui hard-rock de calibru greu. Coprodus de Alice Cooper impreuna cu echipa Dany Saber (Black Grape, Rolling Stones, Ozzy Osbourne, David Bowie) si Greg Hampton (Bootsy Collins, Buckethead), albumul include piese precum "I Know Where You Live" si "Vengeance Is Mine", ce evoca imnuri clasice din portofoliul lui Cooper - "Is it My Body" si "Under My Wheels".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.