Indila va concerta in premiera in Romania, la Sala Palatului din Bucuresti, pe 7 decembrie, incepand cu ora 19.00.

Biletele au fost puse in vanzare luni si pot fi achizitionate din reteaua Eventim si prin Vreau Bilet, de la punctele de vanzare din Unirea Shopping Center (etaj 2), Libraria Eminescu, de la Sala Palatului, dar si online, prin www.vreaubilet.ro. Despre Indila, considerata noua revelatie a muzicii internationale, "se spune ca are o voce divina, care iti ramane in minte", informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Dupa ce a colaborat cu rapperi cunoscuti din Franta, ca Soprano, Rohff si Youssoupha, Indila, in varsta de 30 de ani, a revenit pe piata cu primul sau single, "Derniere Danse". Primul ei album, "Mini World", lansat in luna februarie, a obtinut deja un disc de platina. Piesa a luat cu asalt toate topurile si playlist-urile radiourilor, clipul de pe contul oficial de YouTube al artistei a depasit 122 de milioane de vizualizari, iar cea mai recenta piesa, "S.O.S", se bucura de acelasi succes.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.