Cher a fost data in judecata si risca sa plateasca despagubiri de 10 milioane de dolari, dupa ce trei dansatori au acuzat-o ca i-ar fi concediat pentru ca sunt de culoare.

Coregraful Kevin Wilson o acuza pe cantareata americana Cher, in varsta de 68 de ani, de discriminare rasiala si sustine ca vedeta i-ar fi cerut sa nu mai angajeze dansatori de culoare pentru spectacolele ei, spunand ca show-ul sau este deja "foarte colorat". Wilson si alti doi dansatori mai sustin ca un alt motiv al concedierii este ca au denuntat un coleg dansator care ar fi comis o agresiune sexuala asupra unei admiratoare.

Cei trei dansatori cer despagubiri de 10 milioane de dolari. Un purtator de cuvant al artistei a respins acuzatiile. "Acuzatiile sunt ridicole. Sunt cat se poate de departe de adevar", a spus reprezentantul vedetei.

Kevin Wilson si dansatoarea Suzanne Easter sustin ca au fost concediati din motive rasiale, in timp ce Jacquely Dowsett Ballinger, in varsta de 42 de ani, sustine ca a fost concediata pentru ca este prea batrana. "Acuzatiile sunt aduse de oameni care au lucrat pe termen lung cu Cher si au fost in turneu cu vedeta mai bine de un deceniu", a declarat avocatul Perry C Wander, care ii reprezinta pe cei trei.

"Cher se uita la inregistrarile de la auditii si a spus ca show-ul este prea colorat, iar coregrafului i s-a interzis sa mai angajeze dansatori cu pielea inchisa la culoare sau afroamericani, chiar daca erau mai bine calificati decat alti concurenti", a mai spus avocatul, potrivit tmz.com. Turneul nord american al cantaretei Cher D2K (Dressed to Kill) este unul dintre cele zece spectacole din 2014 cu cele mai mari incasari. Cher si-a amanat recent zece spectacole din cauza unei infectii virale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.