Jamie Foxx a lansat un nou single dupa o pauza de patru ani in activitatea muzicala intitulat "Party Ain't a Party".

Noul single al actorului american este o piesa rap, inregistrata in colaborare cu rapperul 2 Chainz. Precedentul single lansat de starul hollywoodian, un duet R&B/ hip-hop cu Drake, s-a intitulat "Fall For Your Type" si a aparut pe piata in 2010.

La inceputul acestui an, in timpul turneului de promovare a filmului "The Amazing Spider-Man 2", Jamie Foxx a dezvaluit pentru MTV ca lucreaza la un nou album. Potrivit actorului american, noul sau material discografic va include si o piesa in colaborare cu Pharrell Williams, care se va intitula "Tease".

Jamie Foxx a castigat premiul Oscar in 2005, pentru rolul titular din filmul biografic "Ray", unde l-a interpretat pe Ray Charles. Actorul a mai jucat in "Dreamgirls", "Regatul" si musicalul "Soloist", bazat pe povestea adevarata a unui geniu muzical, Nathaniel Ayers, care s-a imbolnavit de schizofrenie si a ajuns sa cante la vioara si violoncel pe strazi. De asemenea, el a lansat doua albume muzicale, "Unpredictable" si "Intuition". In 2012, Jamie Foxx a interpretat rolul lui Django, un sclav fugar ce devine vanator de recompense, in filmul "Django dezlantuit", de Quentin Tarantino, care a primit un Oscar pentru scenariu (Tarantino), la gala premiilor Oscar din 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.