Divortul dintre Arnold Schwarzenegger si Maria Shriver se va finaliza decembrie, la aproape trei ani si jumatate dupa despartirea cuplului.

Cei doi fosti soti vor merge pe drumuri separate in viata dupa ce vor finaliza pe cale amiabila un acord final in privinta partajului averii lor comune, estimata la 400 milioane de dolari.

Informatia a fost publicata in presa americana la doar cateva saptamani dupa ce Maria Shriver s-a afisat in public cu noul ei iubit, Matthew Dowd, la o nunta din familia Kennedy, alimentand astfel un nou val de speculatii potrivit carora fosta sotie a lui Schwarzenegger ar fi avut la randul ei o aventura, in contextul in care celebrul ei sot a inselat-o cu menajera cuplului.

"A fost un drum dificil, pentru multa vreme divortul nu a reprezentat o prioritate pentru niciunul dintre ei, dar acum divortul lor este aproape finalizat. Avocatii pun la punct acum ultimele detalii. Daca totul va merge asa cum s-a stabilit, divortul va fi semnat pana la Craciun. A fost un proces lung si deloc usor, dar acum Maria si Arnold se afla in termeni amiabili si au ajuns la un acord. Atunci cand ai o avere mare de impartit si trebuie sa ajungi la o intelegere in privinta custodiei copiilor, lucrurile nu sunt mereu la fel de clare. Insa Maria si Arnold si-au rezolvat neintelegerile dintre ei si acum comunica unul cu celalalt. In definitiv, au impreuna patru copii. Se simt bine si sunt pregatiti pentru a merge mai departe", a declarat o sursa din anturajul cuplului.

Cei doi au angajat unii dintre cei mai buni avocati din Statele Unite pentru a-i ajuta sa imparta averea lor comuna de 400 milioane de dolari.

Jumatate din avere

Potrivit legislatiei din California, Maria Shriver are dreptul sa primeasca jumatate din veniturile obtinute de Arnold Schwarzenegger in timpul casniciei lor de 25 de ani, iar acestea includ onorariile consistente primite de starul hollywoodian pentru filmele "Politist de gradinita/ Kindergarten Cop", "Terminator 2: Ziua Judecatii/ Terminator 2: Judgement Day" si "Minciuni adevarate/ True Lies".

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.