Britanicul Daniel Craig, cunoscut pentru rolul din James Bond, va juca in ultimul film din seria Star Wars, "Star Wars: Episode 7", care va fi lansat in 2015.

Se pare ca renumitul actor britanic, in varsta de 46 de ani, l-ar fi implorat pe regizorul J.J. Abrams sa ii acorde un rol in acest film SF, asteptat cu nerabdare de multi fani ai francizei "Razboiul stelelor".

Starul de la Hollywood a filmat deja timp de doua zile, in secret, la celebrele studiouri Pinewood, saptamana trecuta.Fanii ar putea sa nu isi dea seama foarte bine care este rolul interpretat de starul britanic, intrucat fata acestuia nu va aparea pe marele ecran, spune o sursa. O alta sursa a declarat pentru tabloidul The Sun: "Daniel este un prieten apropiat al lui J.J. Abrams. I-a cerut sa ii ofere un rol secret, un fel de aparitie speciala - si este fericit ca numele lui va aparea pe afisul filmului".

"Fanii se amuza deja incercand sa descopere personajul jucat de Daniel", a adaugat aceeasi sursa, citata de MEDIAFAX.

Daniel Craig a reusit sa ajunga la studiourile Pinewood fara sa fie vazut de paparazzi, insa a fost fotografiat dupa aceea in cabina actritei Carrie Fisher, o buna prietena de-a lui, care isi va relua rolul care a facut-o celebra, Printesa Leia, in "Star Wars: Episode 7".

Daniel Craig a interpretat de trei ori rolul agentului James Bond, cel mai recent in lungmetrajul "007: Coordonata Skyfall", care a fost lansat in toamna anului 2012. Filmul a marcat revenirea actorului Daniel Craig in rolul agentului 007 dupa prestatiile din "Casino Royale" (2006) si "Quantum of Solace/ 007: Partea lui de consolare" (2008). Agentul 007, o veritabila legenda mondiala, este considerat in Marea Britanie o bijuterie a patrimoniului national. Acest statut special i-a permis actorului Daniel Craig sa joace intr-un scurtmetraj alaturi de regina Elizabeth a II-a, turnat pentru ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra 2012. Daniel Craig a mai fost prezent pe marile ecrane, printre altele, in "The Girl with the Dragon Tattoo", ecranizarea americana dupa primul roman din trilogia "Millenium" de Stieg Larsson, "Aventurile lui Tintin : Secretul Licornului", "Cowboys and Aliens", dar si thrillerul "Dream House", in care joaca alaturi de sotia sa, Rachel Weisz, si de Naomi Watts.

Citeste si:
Un actor din „Star Wars” a decedat din cauza COVID-19
Un actor din „Star Wars” a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.