Actorii Brad Pitt si Angelina Jolie, care s-au casatorit luna trecuta in sudul Frantei, si-au cumparat un iaht de lux in valoare de 300 de milioane de euro si planuiesc sa mai cheltuie 250.000 de euro pentru ca ambarcatiunea sa intruneasca cerintele lor, informeaza contactmusic.com.

Potrivit Sunday Mirror, cuplul proaspat casatorit va apela la compania italiana Razzardi pentru a imbunatati iahtul, care va avea, printre altele, podele de marmura italiana, dar si un sistem de camere de supraveghere pentru a evita fotografiile paparazzilor.

Angelina Jolie si Brad Pitt filmeaza in prezent drama cu accente romantice "By The Sea", in Malta. Acest film, scris si regizat de Angelina Jolie, reprezinta primul proiect cinematografic comun al celor doi actori, dupa pelicula "Mr. & Mrs. Smith" din 2005. Cei doi actori isi petrec luna de miere alaturi de cei sase copii ai lor, in arhipelagul maltez, scrie MEDIAFAX.

Angelina Jolie are o relatie de noua ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Domnul si doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith", unde interpreteaza un cuplu de asasini profesionisti. Atractia dintre cele doua staruri, atat de palpabila pe marele ecran, s-a transpus in scurt timp si in viata reala. Brad Pitt a divortat de actrita Jennifer Aniston in 2005, dupa patru ani si jumatate de casnicie, pentru a fi impreuna cu Jolie.

Cei doi actori, botezati de presa de la Hollywood "Brangelina", au sase copii: trei adoptati - Maddox, nascut in august 2001, in Cambodgia, Zahara, nascuta in ianuarie 2005, in Etiopia, si Pax, nascut in noiembrie 2003, in Vietnam - si trei biologici, Shiloh, nascuta in mai 2006, si gemenii Knox si Vivienne, nascuti in iulie 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.