Actorul Robert Downey Jr. l-ar putea interpreta pe Leonardo da Vinci in filmul "Assassin`s Creed", o adaptare cinematografica a francizei de jocuri video cu acelasi titlu, potrivit unor zvonuri aparute in presa.
Actorul Michael Fassbender ramane in continuare protagonistul filmului. Acesta a anuntat anterior ca, desi echipa se uita la jocuri pentru a gasi inspiratie, ei sunt dornici sa amestece si sa introduca intrigi noi. De asemenea, Justin Kurzel este, probabil, in continuare implicat in proiect in calitate de regizor.
Filmul "Assassin's Creed", o adaptare cinematografica a francizei de jocuri video cu acelasi titlu, este programat sa fie lansat pe 22 mai 2016, scrie MEDIAFAX.
Robert Downey Jr. este considerat unul dintre cei mai talentati actori ai generatiei sale si a primit doua nominalizari la Oscar, pentru rolul principal din "Chaplin", in 1992, si pentru cel secundar din "Furtuna tropicala" in 2009. Starul american a impresionat publicul si criticii de cinema cu rolurile din "Air America", "Nascuti asasini", "The Outsider", "Saruturi si focuri de arma/ Kiss Kiss Bang Bang", "Noapte buna si noroc!/ Good Night, and Good Luck", "Incredibilul Hulk", trilogia "Iron Man", cele doua pelicule din seria "Sherlock Holmes" si filmul SF "Razbunatorii/ The Avengers".
Actorul Robert Downey Jr. ocupa primul loc in topul Forbes al celor mai bine platiti actori de la Hollywood pentru al doilea an consecutiv, cu venituri de 75 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.