Actorul Sam Worthington, interpretul rolului principal din filmul "Avatar" (2009), si iubita sa, modelul australian Lara Bingle, au fost dati in judecata de un paparazzo, care ii acuza pe cei doi ca l-au atacat fizic si le cere daune de 10 milioane de dolari, informeaza tmz.com.

Incidentul a avut loc in luna februarie, in New York. Potrivit documentelor depuse in instanta, Sheng Li a fost atacat de cei doi pe cand incerca sa ii fotografieze intr-un bar. Fotograful ii mai acuza de defaimare si de declaratii mincinoase facute la sediul politiei. Li spune ca a suferit rani la umar, fata si maini si ca este posibil sa aiba nevoie de o interventie chirurgicala, potrivit medicilor care l-au examinat, scrie MEDIAFAX.

Sam Worthington, in varsta de 38 de ani, nascut in comitatul Surrey din Marea Britanie, a crescut in Australia si a devenit cunoscut pe plan mondial dupa ce l-a interpretat pe Jake Sully, rolul principal masculin din "Avatar".

Actorul urmeaza sa apara si in urmatoarele trei pelicule din aceasta franciza. Printre celelalte roluri majore ale sale se numara cele din filmele "Infruntarea titanilor/ Clash of the Titans" si "Terminator - Salvarea/ Terminator: Salvation".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.