Potrivit presei americane actrita Daryl Hannah are o relatie cu cantaretul canadian Neil Young.

Fotografii l-au surprins pe rockerul Neil Young, in varsta de 68 de ani, in ipostaze tandre cu Daryl Hannah, in varsta de 53 de ani, intr-un restaurant din orasul californian Westlake, miercuri, facand sa curga valuri de cerneala in tabloidele americane, cu atat mai mult cu cat muzicianul canadian anuntase luna trecuta ca s-a despartit de sotia lui, Pegi, in varsta de 61 de ani, dupa 36 de ani petrecuti impreuna.

Cuplul a depus actele oficiale de divort in orasul San Mateo din California, pe 29 iulie. "Hannah si Young se tineau de mana si pareau foarte prietenosi, dar nu s-au sarutat. Au fost foarte politicosi si cu angajatii restaurantului", a declarat o sursa pentru revista People.

"Au o relatie de cateva luni", a dezvaluit o sursa, adaugand ca acea aventura a afectat recent mariajul lui Neil Young. "Nici macar nu au facut eforturi pentru a se ascunde. El a inregistrat un nou album in urma cu cateva saptamani, iar ea a fost alaturi de el, prin Skype, tot timpul, oferindu-i sfaturi si pareri personale despre fiecare inregistrare. El spunea tuturor celor din studio ca Hannah este «iubita» lui", a adaugat aceeasi sursa.

Industria muzicala a fost zguduita atunci cand a aflat ca Neil Young divorteaza de sotia sa. Cei doi formau un cuplu de atat de multa vreme si au trecut prin multe greutati impreuna, inclusiv sesiuni de inregistrari dificile, turnee obositoare si cresterea unui copil nascut cu paralizie cerebrala - fapt care i-a inspirat sa organizeze seria anuala de concerte Bridge School Benefit. Prietenii lor nu au fost insa surprinsi sa afle ca rockerul formeaza in prezent un cuplu cu actrita si activista ecologista Daryl Hannah, cu care muzicianul a colaborat la realizarea unui film documentar, pentru organizatia Greenpeace, despre sisturile bituminoase din provincia canadiana Alberta.

"Au aparut la foarte multe proteste impreuna in ultimul an. Fanii erau la curent cu relatia lor de cateva luni bune", a declarat o sursa. Pegi Young, in varsta de 61 de ani, are doi copii cu artistul canadian si este sursa de inspiratie pentru multe dintre cantecele fostului sau sot, printre care se numara "Such A Woman", "Unknown Legend" si "Once An Angel". Neil Young este celebru pentru piese precum "Heart of Gold", "Like a Hurricane" si "Hey Hey, My My (Into the Black)" si a fost de doua ori inclus in Rock and Roll Hall of Fame, incantandu-si fanii, in ultimii 40 de ani, cu muzica sa care combina stilurile folk, rock, grunge, soul si country.

Citeste si:
Un fan i-a cerut bani lui Jador pe Instagram. Care a fost reacția...
Un fan i-a cerut bani lui...

"The Loner", cum este supranumit Neil Young, este si un talentat regizor si compozitor de muzica de film. Un lungmetraj al sau a fost prezentat, in 2008, la Festivalul Sundance si la cel de la Berlin, iar, in 1994, muzicianul canadian a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cantecul "Philadelphia" de pe coloana sonora a filmului omonim.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.