Cameron Diaz s-a asociat cu designerii casei de moda Pour La Victoire si vor lansa impreuna o noua linie de pantofi.

Aceasta linie, care face parte din noua colectie de toamna-iarna a casei de moda, reprezinta cea de-a doua colaborare de acest fel a actritei americane cu brandul mentionat. Cameron Diaz a devenit director artistic al casei Pour La Victoire in 2013. Diaz are si actiuni in compania care detine brandul si insista asupra faptului ca nu este "doar o fata frumoasa din spatele scenei".

Cameron Diaz, nascuta in 1972, a jucat mai ales in comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar si in drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) si in franciza "Ingerii lui Charlie". Cameron Diaz a mai putut fi vazuta in filmele "Viata pentru sora mea", "Cutia" si in comedia "Knight and Day", in care joaca alaturi de Tom Cruise, precum si in "Profa rea, dar buuuna/ Bad Teacher" (2011). Unul dintre cele mai recente filme in care a jucat este comedia "The Other Woman/ Cealalta femeie", regizata de Nick Cassavetes, alaturi de Leslie Mann si Kate Upton, care a avut premiera in Romania pe 9 mai. De asemenea, filmul "Sex Tape", regizat de Jake Kasdan, din distributia caruia fac parte actorii Cameron Diaz si Jason Segel, a avut premiera in cinematografele din Romania pe 18 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.