Katie Holmes va debuta ca regizoare si va si juca intr-un film bazat pe romanul "All we had", al lui Annie Weatherwax.

Holmes, fosta sotie a lui Tom Cruise, va juca rolul mamei din drama despre o femeie si fiica sa traind la limita saraciei, care reusesc sa isi gaseasca o casa intr-un mic oras din Statele Unite. Jane Rosenthal, cofondatoare, alaturi de Robert DeNiro, a Festivalului de Film Tribeca din New York, va fi producatoarea peliculei, alaturi de Katie Holmes si Berry Welsh, vicepresedinte al companiei Tribeca Productions. Scenariul va fi scris de regizorul Josh Boone.

"Katie are o idee foarte clara legata de relatia mama-fiica, originala, dar lipsita de respect, din carte", a spus Rosenthal. "All We Had," primul roman al lui Annie Weatherwax, spune povestea unei mame si a fiicei sale adolescente care sunt date afara din casa in care locuiesc si pornesc intr-o calatorie pentru o viata mai buna, cu o masina veche si nesigura.

Katie Holmes, in varsta de 35 de ani, a devenit cunoscuta cu rolul din serialul de televiziune "Dawson's Creek" si s-a remarcat apoi in lungmetrajul "Batman - Inceputuri/ Batman Begins" (2005), dar si intr-o miniserie TV inspirata din viata lui Jacqueline Kennedy. Actrita a fost casatorita cu Tom Cruise, in varsta de 52 de ani, de care a divortat dupa sase ani, in 2012. Cei doi au o fetita, Suri, in varsta de opt ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.