Shia LaBeouf, arestat in luna iunie pentru tulburarea linistii publice intr-un teatru din New York, va scapa de inchisoare.
Actorul in varsta de 28 de ani trebuie sa fie prezent la toate audierile si sa urmeze un program de tratament de trei luni. Potrivit BBC, Shia LaBeouf a fost arestat pe 27 iunie dupa ce "a fumat, a strigat la actori si a folosit un limbaj violent" si s-a opus fortelor de ordine care au intervenit pentru a-l da afara din sala de teatru din New York, unde vedeta venise sa asiste la musicalul "Cabaret", cu Michelle Williams si Alan Cumming in rolurile principale.

Judecatoarea Diana Boyar l-a intrebat pe LaBeouf: "Pledezi vinovat pentru ca esti vinovat?". Actorul a raspuns cu un simplu "da", fara a face vreun comentariu la plecarea de la tribunal. Actorul american, care a devenit celebru datorita filmelor din seria "Transformers", a avut mai multe probleme profesionale in ultimul an. In decembrie a fost acuzat de plagiat, scandal in urma caruia a anuntat printr-un mesaj pe Twitter ca se retrage din viata publica. "In lumina recentelor atacuri asupra integritatii mele artistice, ma retrag din viata publica", a scris vedeta pe contul sau de Twitter in ianuarie. O luna mai tarziu, actorul a parasit suparat conferinta de presa organizata cu ocazia lansarii peliculei "Nimfomana", regizata de Lars Von Trier, in care shia LaBeouf are un rol important.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.