Rockerii de la U2 si-au lansat ultimul album, numit "Songs of Innocence", in inchiderea evenimentului de prezentare a a celor mai noi produse create de Apple.
Potrivit contactmusic.com, albumul "Songs of Innocence" a fost lansat la cinci ani de la cel mai recent material discografic al rockerilor de la U2, "No Line on the Horizon" (2009). Trupa condusa de Paul David Hewson, Bono dupa cum este cunoscut de fani, a participat la evenimentul de lansare a noilor versiuni de iPhone, organizat de compania Apple in Cupertino, California. Rockerii au cantat in fata participantilor la evenimentul IT, printre care se aflau si vedete precum cantareata americana Gwen Stefani si actorul britanic Stephen Fry.

Dupa concertul irlandezilor de la U2, Tim Cook, seful Apple, a anuntat ca albumul trupei, "Songs of Innocence", va fi oferit gratuit tuturor utilizatorilor Apple, prin intermediul magazinului online de muzica al companiei, iTunes.

Materialul discografic va fi pus in vanzare pentru publicul larg in luna octombrie.

Lansarea suprinzatoare a albumului are loc la sase luni dupa ce un purtator de cuvant al U2 a respins zvonurile potrivit carora trupa planuia sa amane scoaterea pe piata a noului disc pana in 2015. Trupa U2 este alcatuita din basistul Adam Clayton, Bono (voce si chitara), Larry Mullen Jr. (tobe) si chitaristul The Edge. Trupa a castigat de-a lungul anilor 22 de premii Grammy si a vandut peste 150 de milioane de albume. Cel mai recent turneu sustinut de U2, intitulat "360º Tour", este seria de concerte cu cele mai mari incasari din istorie, cu venituri de 737 de milioane de dolari obtinute in 2010 si 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.