Fosta solista a grupului Eurythmics, Annie Lennox, a spus ca noul ei album ar putea fi si ultimul, intrucat ca este "prea fericita pentru a compune piese noi" si astfel noul ei album ar putea fi ultimul.

La lansarea noului ei album, colectia de coveruri "Nostalgia", luni, la Londra, cantareata britanica a spus ca acest material discografic ar putea fi "cantecul (ei) de lebada". Dupa ce fanii si-au exprimat dezamagirea la aflarea vestii potrivit careia artista ar putea sa se retraga din activitate, Annie Lennox a spus: "De fiecare data cand faceam un album cu Dave Stewart (colegul ei din grupul Eurythmics) spuneam intotdeauna: «Acesta va fi ultimul». Iar apoi, dupa ce imi lansam propriile albume, imi spuneam: «Gata! Nu voi mai trece niciodata prin asa ceva!» Dar am revenit de fiecare data asupra deciziei".

Annie Lennox a dezvaluit, de asemenea, ca in aceasta perioada este "prea fericita" pentru a compune piese noi: "Vreau sa multumesc unei persoane al carei nume nu il voi pronunta, dar care ma face foarte fericita in viata mea de acum. Multe dintre versurile mele erau un fel de catharsis, pentru ca m-au ajutat foarte mult in trecut, cand voiam sa imi exprim anumite sentimente. Nefericirea poate fi un bun catalizator pentru a compune cantece extraordinare, dar nu iti doresti sa traiesti nefericit 24 de ore din 24 si 7 zile pe saptamana. Prefer sa fiu lipsita de succes profesional, dar fericita, decat sa fiu o artista cu un succes extraordinar, dar sa complet nefericita".

"Nostalgia" este cel de-al saselea album al cantaretei Annie Lennox si, totodata, primul ei LP din ultimii patru ani. Albumul reprezinta o colectie de coveruri - interpretate de Annie Lennox - care include multe dintre piesele preferate ale cantaretei in tineretea acesteia. Celebra pentru stilul sau androgin, parul blond tuns scurt si vocea sa speciala, cantareata a vandut peste 80 de milioane de discuri in timpul carierei, care numara hituri precum "Sweet Dreams (Are Made of This)" - pe care l-a cantat in duet cu Dave Stewart, partenerul ei din grupul Eurythmics, si "No More I Love You's".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.