Fran Drescher, celebra actrita din "Dadaca/The Nanny" s-a casatorit, duminica, cu iubitul sau, Shiva Ayyadurai.
Ceremonia a fost una restransa, invitati fiind doar familiile si prietenii foarte apropiati ai cuplului. Drescher a purtat o rochie semnata Badgley Mischka, iar Ayyadurai, un costum creat de Ralph Lauren. Actrita americana, in varsta de 56 de ani, si sotul sau, in varsta de 50 de ani, s-au cunoscut in urma cu mai bine de un an, la un eveniment organizat de Deepak Chopra, un scriitor si specialist promotor al ideii de medicina alternativa, unde Shiva Ayyadurai sustinea un discurs depre inovatie si stiinta.

Fran Drescher a devenit celebra datorita serialului "Dadaca/ The Nanny", in care a jucat, intre 1993 si 1999, rolul personajului Fran Fine, angajata sa aiba grija de copiii unui compozitor de musicaluri
. Actrita, care in 2014 a debutat pe Broadway, a mai fost casatorita cu Peter Marc Jacobson, de care a divortat, dupa 21 de ani de casnicie, in 1999. Jacobson, care la scurt timp dupa divort i-a marturisit fostei sotii ca este homosexual, colaboreaza in prezent cu actrita la diferite scenarii. Shiva Ayyadurai este un inventator, antreprenor si om de stiinta american de origine indiana. In 1979 a inventat un sistem de comunicare scrisa cu ajutorul computerului, pentru utilizarea in birouri, pe care l-a numit "email" si pentru care a inregistrat patentul de inventie si drepturile aferente in 1982. Numele programului si unele afirmatii facute ulterior de Ayyadurai au deschis o controversa legata de locul care ar trebui sau nu sa i se acorde in istoria tehnologiei informatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.