Ducesa Catherine de Cambridge si Printul William vor avea un al doilea copil.

Acesta este al doilea copil al cuplului, dupa printul George, care s-a nascut pe 22 iulie 2013. Potrivit casei regale, regina Elizabeth a II-a si ceilalti membri ai familiei regale britanice s-au declarat incantati de aceasta veste. La fel ca la prima sarcina, ducesa de Cambridge sufera de greturi matinale violente si este tratata de medicii familiei regale la palatul Kensington.

Premierul britanic David Cameron a publicat pe Twitter un mesaj in care se declara "incantat de fericita veste potrivit careia ei (cuplul princiar britanic, n.r.) asteapta inca un copil". Ducesa de Cambridge nu il va mai insoti pe printul William la intrunirea oficiala pe care o aveau programata luni, la Universitatea Oxford, a precizat Clarence House, resedinta oficiala a acestuia.

Afectiunea ducesei - denumita "hyperemesis gravidarum" - o obliga pe aceasta sa primeasca hidratare suplimentara, medicamente si nutrimente. Printul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, al doilea in ordinea de succesiune la tron, si Kate Middleton s-au cunoscut in septembrie 2001, la Universitatea St. Andrews din Scotia, unde erau amandoi studenti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.