Robin Williams va fi personaj in noua varianta a jocului video "World of Warcraft", dupa ce s-a semnat o petitie online pentru includerea actorului in acest joc.

In zilele ce au urmat vestii tragice a mortii lui Robin Williams, un val de omagii a aparut pe internet, iar locurile faimoase identificate cu actorul, cum ar fi celebra banca din parc din pelicula "Good Will Hunting", au devenit locuri de pelerinaj. Pe internet, aproape o suta de mii de admiratori ai actorului au cerut fimei japoneze Nintendo sa schimbe numele personajului din seria de jocuri video "Zelda" in Robin Williams, actorul fiind un jucator inrait al acesteia. O alta idee asemanatoare este cea a utilizatorilor de internet care au semnat o petitie pe site-ul change.org pentru ca actorul sa devina personaj in "World of Warcraft".

Top 10 Roluri REMARCABILE din cariera indragitului actor

Dupa strangerea a 10.000 de semnaturi de sustinere a petitiei online, compania care dezvolta jocul, Blizzard Entertainment, a luat cererea in serios. Studioul a scris pe contul sau de Twitter ca Robin Williams va fi inclus in continuarea jocului cu o baza larga de fani, intitulata "Warlords of Draenor". Williams va fi un personaj nejucator, sub forma unui duh, asemanator spiritului fermecat din desenele animate "Aladdin", caruia actorul i-a imprumutat vocea pe marele ecran.

Fanii "World of Warcraft" vor putea naviga in lumea virtuala a jocului pana aproape de insula Talador pentru a-l intalni pe Robin Williams, ale carui replici sunt cele din pelicula produsa de Disney, "Aladdin", din 1992: "Phenomenal cosmic powers" (Puteri cosmice fenomenale, n.r.) si "Itty bitty living space" (Spatiu de locuit mic-micut, n.r.).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.