Celebrul rocker Bruce Springsteen va debuta pe micile ecrane in calitate de actor, cu un rol in serialul norvegian "Lilyhammer".
Actorul Steven Van Zandt joaca rolul principal in acest serial de comedie si l-a convins si pe bunul sau prieten, Bruce Springsteen, sa accepte un mic rol in acea productie TV. Van Zandt, care face parte din E Street Band, trupa care il insoteste pe Bruce Springsteen in turnee, si-a construit o a doua cariera solida, in actorie, interpretand mai intai rolul unui mafiot in "Clanul Soprano" si, apoi, un mafiot care se refugiaza in Norvegia, in serialul "Lilyhammer", difuzat in Statele Unite de platforma online Netflix.

Acest serial TV a avut mare succes la televiziunea norvegiana, iar primul episod al show-ului a fost vizionat de o cincime din populatia Norvegiei. "Lilyhammer" a avut succes apoi si in Statele Unite, unde a reprezentat primul continut original distribuit de Netflix, incurajandu-i pe directorii acestei platforme sa produca ulterior deja celebrele seriale "House of Cards" si "Orange is the New Black".


Productia pentru sezonul al doilea al serialului a fost intrerupta temporar, din cauza participarii lui Van Zandt la cel mai recent turneu mondial sustinut de Bruce Springsteen. Pe de alta parte, filmarile pentru sezonul al treilea au loc intr-o pauza a turneului rockerului american, iar site-ul Deadline-com afirma ca Bruce Springsteen va aparea cel putin intr-un episod din serialul "Lilyhammer" in calitate de invitat special si va interpreta rolul unui antreprenor de pompe funebre. Presa americana afirma ca in aceeasi productie va aparea si Tony Sirico, care a jucat alaturi de Steven Van Zandt in "Clanul Soprano".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.