Alyssa Milano a dat nastere joi unei fetite pe care a botezat-o Elizabella Dylan Bugliari.

Alyssa Milano, in varsta de 41 de ani, si sotul sau, David Bugliari, mai au un fiu, Milo, in varsta de trei ani. Un reprezentant al vedetei a declarat pentru revista People: "Mama si fetita sunt foarte bine", potrivit contactmusic.com, citat de MEDIAFAX.

Milano, care joaca in serialul TV "Mistresses", si-a anuntat sarcina in luna martie, prin publicarea unui articol pe site-ul sau, care continea si o poza cu o barza. "Ne bucuram sa va spunem ca Milo va fi frate mai mare!", a scris vedeta atunci.

Alyssa Milano si David Bugliari, in varsta de 35 de ani, impresar la Creative Artists Agency, s-au casatorit in august 2009, la New Jersey, dupa o relatie de trei ani.

Alyssa Milano, nascuta pe 19 decembrie 1972, este o actrita si fosta cantareata americana, ce s-a facut remarcata dupa ce a urcat pe scena pe Broadway, in spectacolul "Annie". Ea a devenit cunoscuta pe plan international gratie rolurilor Samantha Micelli din serialul "Cine este seful?/ Who's the Boss?" si Phoebe Halliwell din serialul "Farmece/ Charmed".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.