Cantaretul american Ja Rule va juca intr-un reality show care va fi filmat chiar in locuinta sa.

Emisiunea se va numi "Follow the Rules" si ii va urmari pe starul hip-hop, pe numele sau real Jeff'rey Atkins, sotia acestuia Aisha, copiii cuplului, mama si soacra cantaretului.

"Ja Rule este o versiune rap moderna a rolului pe care Bill Cosby l-a avut in «The Cosby Show». Stilul sau de interactionare si educare a copiilor este unic, proaspat si amuzant. Suntem foarte bucurosi ca vom colabora cu el si cu familia sa", a declarat Susanne Daniels, reprezentanta a postului de televiziune MTV, anunta MEDIAFAX.

Reality show-ul despre viata rapperului, care anul trecut a fost eliberat din inchisoare, unde a executat o pedeapsa pentru posesie de arme si evaziune fiscala, va avea premiera in 2015, potrivit contactmusic.com.

Ja Rule se alatura astfel altor rapperi care au lansat programe similare, printre care T.I., Dmx, Ice-T si Run-D.M.C., ce a gazduit reality show-ul "Run's House".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.