Actorii Liev Schreiber si Naomi Watts au decis sa se casatoareasca dupa noua ani de relatie.
Schreiber, in varsta de 46 de ani, vedeta din filmul "X-Men de la Origini: Wolverine", are o relatie cu Naomi Watts din 2005. Actrita a confirmat in 2009 ca partenerul sau i-a oferit un inel de logodna, dar cuplul nu s-a casatorit pana in prezent. "Casatoria nu a fost niciodata un subiect important pentru Naomi si Liev, dar acum baietii lor ii intreaba de ce nu sunt casatoriti, asa ca vor face si acest pas", a declarat o sursa apropiata vedetelor, pentru revista Ok!. Ceremonia va avea loc cel mai probabil in perioada sarbatorilor de iarna si va fi una restansa, la care vor participa doar familia si cativa prieteni, potrivit aceleiasi surse.

Naomi Watts si Liev Schreiber au doi baieti, Alexander, in varsta de sapte ani, si Samuel Kai, in varsta de sase ani.

Niciunul dintre cei doi actori nu a mai fost casatorit inainte. In luna aprilie, presa vorbea despre intentia cuplului de a se casatori, intrucat cei doi au reusit sa isi "rezolve problemele cauzate de diferentele de opinii". "Naomi si Liev au reusit intr-un final sa treaca peste diferentele lor de opinii si se gandesc serios sa se casatoreasca", a declarat o sursa din anturajul cuplului, citata de RadarOnline.com. Potrivit site-ului citat, acele diferente de opinii au vizat si o casatorie planuita in 2007, dar care a fost anulata in ultimul moment. "Desi au avut in relatia lor urcusuri si coborasuri, Naomi si Liev sunt mai indragostiti ca niciodata. Este un pas mare pentru ei, dupa tot acest timp, insa acum sunt pregatiti pentru a se casatori", a adaugat aceeasi sursa.

Se pare ca cel mai recent esec de box office al actritei australiene, filmul "Diana", in care Naomi Watts a interpretat-o pe fosta sotie a printului Charles, a apropiat-o si mai mult de partenerul ei de viata, americanul Liev Schreiber. "Liev a admirat felul in care Naomi a reusit sa treaca peste esecul filmului «Diana», in care a interpretat un rol pentru care credea ca va primi multe premii", a adaugat aceeasi sursa. "A fost total devastata din cauza acelui film, iar Liev a avut un rol urias, ajutand-o sa isi recapete increderea si sa poata sa joace in alte patru filme pe care le avea pe agenda ei de lucru", a spus sursa.

Actrita australiana, care are si cetatenie britanica, a avut o relatie cu regizorul Stephen Hopkins in anii 1990 si cu actorul Heath Ledger, din august 2002 pana in mai 2004.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.