Solistul formatiei Maroon 5, Adam Levine, va realiza un sitcom autobiografic.
Serialul "Kids in America" se va inspira din viata solistului trupei Maroon 5 si va prezenta evolutia acestuia, de la un adolescent dintr-o familie neconventionala si pana la starul rock din zilele noastre, relateaza site-ul Deadline.com, citat de MEDIAFAX.

Scenariul va fi scris chiar de el

Scenariul va fi scris de Adam Levine si Aaron Blitzstein, scenaristul serialului "Family Guy". Acesta nu este primul serial TV autobiografic in care este implicat Adam Levine. Un alt show TV, ce prezinta prietenia solistului trupei Maroon 5 cu scenaristul si producatorul Gene Hong, si un alt serial, despre experientele rockerului american intr-un bar de karaoke se afla in prezent in dezvoltare.

Formatia Maroon 5 s-a bucurat de mare succes odata cu lansarea albumului de debut, "Songs About Jane", in 2002, pentru care a fost recompensata cu un premiu Grammy. Trupa americana a lansat trei albume de studio, care s-au vandut in peste 15 milioane de copii pe plan mondial. Adam Levine urmeaza, in acelasi timp, o cariera in actorie, debutand in 2012 pe micile ecrane in cel de-al doilea sezon al serialului "American Horror Story". Totodata, starul a debutat recent pe marile ecrane, in drama romantica "Begin Again" (2013), unde joaca alaturi de Keira Knightley. Starul american este, de asemenea, membru in juriul emisiunii de televiziune "The Voice", difuzata de postul NBC.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.