Potrivit primelor evaluari ale medicilor actrita Joan Rivers ar putea sa ramana in stare vegetativa sau partial paralizata, dupa ce va fi scoasa din coma indusa.

Potrivit contactmusic.com, procedura de scoatere din coma indusa va fi definitivata marti, iar medicii au inceput deja evaluarea starii creierului vedetei in varsta de 81 de ani, pentru a vedea cat de afectat este de stopul cardiorespirator suferit pe 28 august, in timpul unei interventii la coardele vocale. "Exista o ingrijorare reala legata de faptul ca regiunea din creier care controleaza functiile motorii ar putea sa fie afectata, ceea ce inseamna ca (Joan Rivers, n.r.) va ramane fie in stare vegetativa, fie intr-un carucior cu rotile", a declarat o sursa apropiata familiei pentru NY Daily News.

Actrita Joan Rivers, internata din cauza unui stop cardio-respirator

Familia actritei ar putea lua in considerare deschiderea unui proces impotriva clinicii unde, pe 28 august, Rivers a fost supusa unei interventii in zona gatului, in timpul careia a incetat sa respire, potrivit presei americane. Vedeta americana se afla in prezent sub atenta supraveghere a medicilor, in sectia de terapie intensiva a Spitalului Mount Sinai din New York. Melissa, fiica in varsta de 46 de ani a vedetei, a dat publicitatii un comunicat de presa in care spune ca mama ei se afla intr-o stare critica, dar stabila.

Joan Rivers, una dintre prezentatoarele emisiunii TV "Fashion Police", de pe postul E!, a parut intr-o stare de spirit foarte buna cu o seara inainte de acea interventie chirurgicala si a facut mai multe glume, inclusiv unele despre moarte, in timpul unui show de comedie organizat la Laurie Beechman Theatre. "Am 81 de ani - si as putea muri in orice moment. As putea sa ma prabusesc chiar aici si voi veti putea sa spuneti: «Am fost acolo!»", a glumit artista americana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.