Starul american Jenny McCarthy s-a casatorit cu fostul membru al trupei New Kids on The Block, Donnie Wahlberg, duminica, la Chicago.
De la ceremonie a lipsit fratele mirelui, actorul Mark Wahlberg dar dar a publicat un mesaj si o inregistrare video pe platforma online Instagram, in care isi felicita fratele si isi exprima regretul ca el si familia sa nu au putut fi de fata la ceremonie.

Jenny McCarthy, care si-a inceput cariera pozand nud pentru revista Playboy, a fost pana de curand gazda emisiunii "The View", un program de mare succes din Stalele Unite. Vedeta in varsta de 41 de ani si-a anuntat logodna cu Donnie Wahlberg in luna aprilie. La momentul respectiv, cuplul a declarat ca ar dori sa se casatoreasca la New York.

Donnie Wahlberg a fost membru al trupei pop din 1980 New Kids on The Block, iar in prezent apare alaturi de fratele sau, actorul Mark Wahlberg, intr-o emisiune de tip reality show, care aduce in centrul atentiei un restaurant al familiei lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.