Cantarentul Kanye West vrea sa isi incerce norocul la Hollywood. Rapperul a marturisit ca se afla in cautarea unui rol intr-un film de comedie.

Artistul american a declarat de mai multe ori in trecut ca intentioneaza sa se aventureze si in alte domenii ale industriei de divertisment. Anul trecut, Kanye West a avut o aparitie episodica in comedia "Anchorman 2/ Anchorman 2: The Legend Continues", in care rolul principal era jucat de Will Ferrell. O sursa din anturajul cantaretului a dezvaluit pentru editia americana a revistei OK! ca primul film din acea franciza de comedie, "Un stirist legendar/ Anchorman: The Legend of Ron Burgundy", lansat in 2004, a reprezentat elementul care a declansat in mintea lui West dorinta de a juca intr-o comedie.

"I-a spus agentului lui sa ii gaseasca un rol intr-o comedie importanta, spumoasa, insa, deocamdata, nimeni nu este interesat de o astfel de colaborare",
a adaugat aceeasi sursa, citata de MEDIAFAX.

Inainte de rolul din "Anchorman 2", Kanye West a mai avut o aparitie episodica in serialul de televiziune "Entourage" si in lungmetrajul "Gurul dragostei/ The Love Guru" din 2008. Totodata, un personaj creat dupa asemanarea rapperului a reprezentat subiectul unor ironii foarte acide in doua episoade din serialul animat "South Park".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.