Artista Miley Cyrus va lucra cu creatorul de moda Jeremy Scott pentru noul proiect al acestuia pe care il pregateste pentru New York Fashion Week.

Jeremy Scott, care este si directorul de creatie al casei Moschino, a anuntat colaborarea cu cantareata in timpul participarii la gala MTV Video Music Awards, din 24 august, unde Miley Cyrus a obtinut premiul cel mai important, videoclipul anului, pentru piesa "Wrecking Ball".

"Miley si eu pregatim ceva foarte interesant pentru viitorul apropiat"
, a spus designerul, care a refuzat sa precizeze ce va contine prezentarea de moda. El a dat totusi cateva indicii despre faptul ca va fi vorba despre "un grup de adolescenti, nu modele", care vor defila pe scena. "O voi lasa pe ea (Miley Cyrus, n.r.) sa anunte despre ce este vorba", a mai spus Jeremy Scott.

Vogue.com sugereaza ca prezentarea ar putea avea influente din stilul desenelor animate si va fi foarte colorata, aspecte de care sunt pasionati atat Miley Cyrus, cat si designerul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.