Celebrul star de la Hollywood, Eli Roth, o va lua de sotie pe logodnica sa, Lorenza Izzo, in luna octombrie. Ceremonia va avea loc la Santiago de Chile.

Lorenza Izzo joaca in cel mai recent film regizat de Eli Roth, "The Green Inferno", care va avea premiera in Chile, in septembrie. Inainte de aceasta, Roth a avut o relatie cu vedeta britanica Peaches Geldof, care a murit in aprilie.

Eli Roth, nascut pe 18 aprile 1972, in Boston, Statele Unite ale Americii, este un actor, regizor si producator american devenit cunoscut odata cu filmul de groaza "Hostel/ Caminul ororilor" si continuarea acestuia, "Caminul ororilor 2". Este cunoscut si pentru rolul Donny "The Bear Jew" Donowitz din pelicula "Ticalosi fara glorie", regizata de Quentin Tarantino, pentru care a primit un premiu din partea Sindicatului actorilor americani (Screen Actors Guild), precum si BFCA Critics' Choice Award. Presa de specialitate l-a inclus intr-un grup de cineasti numit "Splat Pack", alaturi de Robert Rodriguez, ei fiind autori de filme de groaza cu scene extrem de violente si sangeroase. In 2013, Roth a primit Visionary Award pentru contributia sa in domeniul filmelor de groaza, la Stanley Film Festiva


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.