Regizorul american acuzat de abuz sexual, Bryan Singer, va scapa de inchisoare dupa ce "presupusa" victima a renuntat la proces.

Acuzatorul, Michael Egan, a cerut renuntarea la procesul declansat in luna aprilie impotriva lui Singer, potrivit unor documente depuse la o instanta din Hawaii. La randul sau, Bryan Singer ceruse anterior ca procesul sa fie anulat, sustinand ca acuzatiile sunt "bolnave si ciudate".

Egan mai deschisese trei alte procese in care ii acuza pe producatorii Gary Goddard, David Neuman si Garth Ancier ca l-ar fi abuzat sexual pe cand era un actor adolescent dornic de afirmare, dar toate trei cazurile au fost respinse de instanta. Renuntarea la acuzatiile aduse lui Singer incheie o campanie de luni de zile de publicitate negativa creata de fostul avocat al lui Egan, Jeff Hermann, care a sustinut numeroase conferinte de presa in Los Angeles dupa intentarea procesului in aprilie. De altfel, Hermann si un alt avocat s-au retras din acest caz luna trecuta.

Bryan Singer este un regizor si producator american de film, care si-a castigat celebritatea odata cu lansarea lungmetrajului "Suspecti de serviciu", in 1995. El se bucura de o mare popularitate in randurile fanilor de productii SF si benzi animate, datorita primelor doua filme din seria "X-Men" si a peliculei "Superman Revine".

Franciza "X-Men" a avut pana in prezent incasari de peste 2,30 miliarde de dolari


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.