Pamela Anderson renunta la divort hotarand sa acorde o noua sansa casniciei sale cu Rick Salomon.

Pamela Anderson, una dintre vedetele serialului "Baywatch", a decis sa puna capat casniciei sale cu producatorul de film Rick Salomon pe 3 iulie, invocand motivul diferentelor ireconciliabile. Totusi, starleta canadiana a alimentat zvonurile despre o impacare, dupa ce a fost fotografiata in timp ce se saruta cu Solomon la doar doua saptamani dupa ce a depus cererea de divort. Potrivit revistei People, vedeta nord-americana a depus, pe 21 august, la un tribunal din California cererea prin care a solicitat instantei sa stopeze procedura de divort, scrie MEDIAFAX.

Pamela Anderson, in varsta de 47 de ani, a dezvaluit presei americane ca are din nou o relatie cu fostul ei sot Rick Salomon, in varsta de 45 de ani, in octombrie 2013. Cei doi s-au casatorit in ianuarie 2014 pentru a doua oara. Rick Salomon a fost cel de-al treilea sot al starletei canadiene, insa casnicia lor s-a incheiat in 2007, dupa un mariaj care a durat doar 10 saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.