Cantaretul canadian Neil Young si sotia sa, Pegi, au hotarat sa divorteze, dupa o casnicie de 36 de ani, prima infatisare pentru separarea oficiala a cuplului urmand sa aiba loc la mijlocul lunii decembrie, potrivit contactmusic.com, citati de MEDIAFAX.

Cantaretul canadian a depus cererea de divort in luna iulie, dupa ce cuplul a decis sa se desparta, iar in prezent cei doi nu mai locuiesc impreuna.

Pegi Young, in varsta de 61 de ani, are doi copii cu artistul canadian si este sursa de inspiratie pentru multe dintre cantecele fostului sau sot, printre care se numara "Such A Woman", "Unknown Legend" si "Once An Angel".

Intalnirea celor doi, intr-un restaurant din California, este redata de Neil Young in versurile melodiei "Unknown Legend": "I used to order just to watch her float across the floor/ Obisnuiam sa comand ceva doar ca s-o vad plutind prin incapere". Pegi Young a cantat alaturi de artistul canadian cu mai multe ocazii, in anii 1990.

Din 2007, Pegi Young a ales o cariera solo de succes, implicandu-se cu ajutorul talentului si a relatiilor din lumea muzicala si in programe caritabile. A infiintat organizatia Bridge School care lucreaza cu copii cu handicapuri fizice severe. Ideea infiintarii acestei organizatii a venit dupa ce fiul celor doi artisti, Ben, a fost diagnosticat cu paralizie cerebrala. Cuplul mai are o fiica, Amber.

Pegi si Neil Young erau asteptati sa cante impreuna la un eveniment caritabil in septembrie, dar, potrivit presei internationale, artista nu mai apare pe lista artistilor invitati.

Neil Young, in varsta de 68 de ani, este celebru pentru piese precum "Heart of Gold", "Like a Hurricane" si "Hey Hey, My My (Into the Black)", si a fost de doua ori inclus in Rock and Roll Hall of Fame, incantandu-si fanii, in ultimii 40 de ani, cu muzica sa care combina stilurile folk, rock, grunge, soul si country.

"The Loner", cum este supranumit Neil Young, este si un talentat regizor si compozitor de muzica de film. Un lungmetraj al sau a fost prezentat, in 2008, la Festivalul Sundance si la cel de la Berlin, iar, in 1994, muzicianul canadian a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cantecul "Philadelphia" de pe coloana sonora a filmului omonim.

Citeste si:
Andra și Cătălin Măruță, 15 ani de căsnicie. Ce mesaj a transmis...
Andra și Cătălin Măruță, 15...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.