Gwyneth Paltrow a fost data in judecata pentru incalcarea drepturilor de autor intr-un articol publicat pe site-ul sau, goop.com.

Expertul in probleme de sanatate Charles Platkin spune ca editorii site-ului goop.com, detinut de actrita americana, au folosit, intr-un articol publicat in iulie, materiale "Diet Detective", marca pentru care Platkin detine drepturile comerciale din 2004. Expertul sustine ca a cerut responsabililor goop.com sa scoata acest text de pe site, lucru pe care editorii l-au facut, dar i-ar fi raspuns ca folosirea informatiilor era permisa potrivit dreptului la libera exprimare acordat de Primul Amendament al Constitutiei Statelor Unite ale Americii.

Platkin cere acum despagubiri financiare si o hotarare prin care sa li se interzica celor de la goop.com sa mai foloseasca materiale asupra carora el detine drepturile.

Gwyneth Paltrow a lansat site-ul de lifestyle goop.com in septembrie 2008. Numele este derivat din initialele numelui sau. Autoritatile regionale au difuzat luni un mesaj menit sa calmeze spiritele in randul locuitorilor, precizand ca administratia "functioneaza normal" si ca membrii sai nu si-au parasit posturile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.