Producatorul Suge Knight a fost impuscat de mai multe ori, duminica dimineata, alaturi de alte doua persoane, intr-un club din Los Angeles, acesta fiind internat in spital, potrivit Politiei, citata de MEDIAFAX.

"Putem confirma ca persoana cunoscuta sub numele Suge Knight se numara printre victimele impuscaturilor din West Hollywood", a declarat un purtator de cuvant al Politiei din Los Angeles.

Knight, in varsta de 49 de ani, un alt barbat de 32 de ani si o femeie de 19 ani, au fost raniti, iar echipele de interventie i-au transportat la spital. Medicii se asteapta ca toti trei sa isi revina, potrivit declaratiilor autoritatilor.

Potrivit site-ului TMZ.com, Knight tocmai pleca de la o petrecere ocazionata de gala MTV Video Music Awards cand au avut loc impuscaturile, despre ale caror circumstante autoritatile nu au dat detalii. Producatorul este internat la terapie intensiva, dupa ce a fost operat din cauza ranilor multiple provocate de gloante.

Knight, al carui nume real este Marion, este cofondator al Death Row Records, o casa de discuri care a produs majoritatea hiturilor rap din anii 1990, pentru artisti ca Tupac Shakur, Dr. Dre si Snoop Dogg.

Imperiul muzical al lui Knight a inceput sa se destrame, insa, la mijlocul anilor 1990, dupa ce a facut inchisoare pentru incalcarea termenilor eliberarii conditionate, Tupac a fost ucis, iar Dr. Dre a parasit compania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.