Actorul britanic Leslie Phillips, in varsta de 90 de ani, a fost spitalizat dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, la inceputul acestei luni, insa, in acest moment, starea sa de sanatate este stabila, informeaza contacmusic.com.

Actorul s-a simtit rau in timpul unei plimbari cu autobuzul in Londra, iar sotia sa, Zara, a chemat ambulanta.

"Leslie s-a sprijinit, deodata, pe mine si nu a reusit sa puna un bilet in buzunarul hainei. Avea dureri teribile in bratul stang, asa ca am oprit autobuzul si am chemat ambulanta. El imi tot spunea «Nu face tam-tam», dar stiam ca se simtea rau si avea nevoie urgenta de ajutor", a declarat sotia actorului, scrie MEDIAFAX.

Leslie Phillips a fost dus la un spital, iar ulterior a fost transferat la un centru specializat in accidente vasculare cerebrale. In acest moment, starea sa de sanatate este stabila, dar se preconizeaza ca va sta internat cel putin o luna.

Leslie Phillips s-a casatorit cu Zara, a treia sa sotie, in decembrie 2013. Luna lor de miere a fost anulata, pentru ca actorul a suferit o interventie chirurgicala la nas, pentru a indeparta o excrescenta noncanceroasa.

Leslie Phillips a fost casatorit si cu actrita Angela Scoular, o fosta Bond Girl, care s-a sinucis in aprilie 2011, la varsta de 65 de ani, inghitind o cantitate neprecizata dintr-un lichid toxic. Actrita britanica suferea de cancer intestinal.

Printre filmele in care a jucat Leslie Phillips se numara "August" (1996), "Caught in the Act" (1997), "Gradina lui Grace/ Saving Grace" (2000), "Aladdin" (2000), "Lara Croft: Tomb Raider" (2001), "Harry Potter si Piatra Filozofala/ Harry Potter and the Sorcerer's Stone" (2001), "Harry Potter si Camera Secretelor/ Harry Potter and the Chamber of Secrets" (2002), "Churchill: Perioada de la Hollywood/ Churchill: The Hollywood Years" (2004),"E cineva acolo?/ Is Anybody There?" (2008) si "Death" (2012).

Citeste si:
Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, intră în competiția...
Sebastian Stan, actorul român...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.