Jennifer Lopez isi va lansa in aceasta toamna primul volum de memorii, intitulat "True Love", care va ajunge in librarii pe 4 noiembrie.

Vedeta americana a publicat miercuri pe platforma Twitter un mesaj in care vorbeste despre acest proiect, prin care doreste sa ofere cititorilor o serie de detalii extrem de personale despre viata si cariera sa.

Potrivit editurii Penguin Publishing, volumul "exploreaza una dintre cele mai definitorii perioade din viata artistei - o calatorie de transformare cu durata de doi ani, care prezinta felul in care Jennifer Lopez, in calitate de artista si de mama, s-a confruntat cu cele mai mari provocari, si-a identificat cele mai mari temeri si a devenit in cele din urma o persoana mai puternica decat a fost vreodata".

Prestigioasa editura americana precizeaza ca "True Love" va contine si o serie de fotografii ale artistei, care nu au fost niciodata publicate. Volumul "True Love" va ajunge in librariile nord-americane pe 4 noiembrie.

In ultimii ani, Jennifer Lopez a divortat de sotul ei Marc Anthony, cu care are doi copii - gemenii in varsta de sase ani Max si Emme -, a inceput o relatie cu dansatorul Casper Smart de care s-a despartit in primavara acestui an, a revenit in juriul emisiunii "American Idol" si a lansat cel de-al optulea album de studio din cariera ei, intitulat "A.K.A.".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.