Julia Roberts si sotul ei, Danny Moder, vor fi premiati pentru activitatile lor umanitare la gala GLSEN Respect Awards 2014 care va avea loc pe 17 octombrie, la Los Angeles.

Astfel, celebra actrita americana si sotul ei vor fi recompensati la aceasta gala cu GLSEN (Gay, Lesbian & Straight Network) Humanitarian Award, pentru felul in care s-au implicat in productia filmului "O inima normala/ The Normal Heart".

Julia Roberts, in varsta de 46 de ani, care joaca unul dintre rolurile principale in acest lungmetraj TV produs de postul HBO, si Danny Moder, in varsta de 45 de ani, care a fost directorul de imagine al filmului, vor fi recompensati pentru implicarea lor in actiunile de constientizare in randul populatiei in legatura cu riscul de infectare cu HIV, prin intermediul filmului "The Normal Heart", dar si pentru donatiile pe care le-au facut de-a lungul anilor in beneficiul mai multor organizatii de caritate, precum UNICEF, Heal the Bay si Stand Up to Cancer.

Filmul "The Normal Heart", o adaptare a piesei de teatru omonime scrise de Larry Kramer in 1985, descrie primii ani ai epidemiei de SIDA din comunitatea gay americana si a primit 11 nominalizari la editia din acest an a premiilor Primetime Emmy, care vor fi decernate pe 25 august.

Julia Roberts s-a casatorit cu operatorul de imagine Daniel Moder in 2002, iar cei doi au impreuna trei copii: gemenii Hazel Patricia si Phinnaeus Walter, nascuti pe 28 octombrie 2004, si Henry Daniel, nascut pe 18 iunie 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.