Modelul roman Andreea Diaconu apare pe coperta celui mai recent numar al editiei americane a revistei Vogue, alaturi de alte manechine foarte bine cotate la nivel international, potrivit vogue.com.

Joan Smalls, Cara Delevingne, Karlie Kloss, Arizona Muse, Edie Campbell, Imaan Hammam, Fei Fei Sun, Vanessa Axente si Andreea Diaconu apar pe coperta numarului din septembrie al Vogue US, intr-un pictorial realizat de cunoscutul fotograf de moda Mario Testino. Acestea sunt prezentate drept "The Instagirls", respectiv "modelele momentului, care poarta hainele sezonului".

Toate se pricep la social media, si-au construit propriile branduri si si-au gestionat singure imaginea transformandu-se in actuala versiune a supermodelelor, scrie MEDIAFAX.

"Nu cred ca mai exista supermodele acum", spune Edie Campbell intr-o inregistrare realizata de Vogue, care promoveaza noul numar al revistei, fiind citata de dailymail.co.uk.

"Insta Girls este noua generatie... a noastra", a spus si Karlie Kloss, care are peste un milion de persoane care o urmaresc pe platforma online Instagram.

In urma cu zece ani, tot in numarul din luna septembrie, Vogue prezenta modele momentului respectiv, intre care se numarau Daria Werbowy, Natalia Vodianova, Gisele Bündchen, Gemma Ward si Karen Elson.

Nu este pentru prima data cand Andreea Diaconu, in varsta de 23 de ani, pozeaza pentru revista Vogue. Ea a pozat pentru Vogue Paris in februarie 2013, intr-o serie de fotografii dedicate cartierului newyorkez Manhattan si realizate de unul dintre cei mai celebri fotografi de moda, David Simms. Atunci, modelul roman a fost considerat de editorii prestigioasei reviste "revelatia numarului din februarie 2013".

De asemenea, Andreea Diaconu a aparut pe coperta editiei din iunie 2013 a Vogue Paris. "Frumoasa bruneta din Romania s-a remarcat puternic in moda ultimilor ani. Povestea ei incepe in adolescenta, cand Andreea a refuzat ofertele mai multor agentii de modele pentru a se dedica pasiunii sale, karate. In cele din urma, ea a ales moda in care a vazut, atunci, unica posibilitate de a se finanta, la finalul unei cariere sportive de performanta pe care parintii ei i-au refuzat-o", scriau la momentul respectiv editorii de la Vogue Paris.

Citeste si:
Cum a luat naștere numele revistei Playboy și ce legătură are cu...
Cum a luat naștere numele...

Andreea Diaconu a devenit in foarte scurt timp unul dintre cele mai apreciate modele la nivel international. Prima sa aparitie pe un podium important de moda a fost la New York Fashion Week, cand au fost prezentate colectiile primavara-vara 2007. Au urmat colaborari cu designeri si case de moda celebre, precum Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant, Giorgio Armani, Ralph Lauren si Chloe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.