Lady Gaga intentioneaza sa se casatoreasca cu logodnicul ei, actorul Taylor Kinney, in cadrul unei ceremonii ce va avea loc in spatiu, la inceputul anului viitor.

Vedeta americana, in varsta de 28 de ani, vrea sa schimbe juramintele de credinta cu Taylor Kinney, in varsta de 33 de ani, pe orbita terestra, la inceputul anului viitor, la bordul uneia dintre aeronavele companiei Virgin Galactic, detinuta de miliardarul britanic Richard Branson.

"Gaga si Taylor vor un angajament pe viata, iar un zbor spatial reprezinta o buna oportunitate pentru a incepe o viata comuna. O nunta neconventionala reprezinta ceva tipic pentru ea. Desigur, va fi o ceremonie de casatorie simulata, intrucat niciun preot nu se va afla la bord. Insa lor nu le pasa de conventii, sunt mai degraba interesati sa isi faca unul altuia promisiuni care sa ramana valabile intreaga viata", a declarat o sursa pentru tabloidul Daily Star.

De asemenea, artista americana urmeaza sa sustina un concert in timpul acelei calatorii spatiale - care costa 250.000 de dolari - si spune ca se va folosi de acel prilej pentru a raspandi in spatiu "un mesaj de iubire".

"Sa canti in spatiu este o onoare. Vreau sa inventez ceva care nu doar sa ii uneasca pe toti oamenii, ci si sa functioneze ca un mesaj de iubire care sa mearga dincolo de noi, sa traverseze spatiul", a declarat cantareata americana.

Lady Gaga - despre care se spune ca va primi un bilet gratuit pentru acea calatorie spatiala - va trebui sa se antrezene timp de o luna inainte de decolare, pentru a se asigura ca trupul ei va suporta modificarile de la nivelul presiunii atmosferice in timp ce canta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.