Top-modelul brazilian Gisele Bundchen a ocupat pentru al optulea an consecutiv primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite manechine din lume, dupa ce a obtinut in perioada iunie 2013 - iunie 2014 venituri de 47 milioane de dolari, informeaza Reuters.

Gisele Bundchen, in varsta de 34 de ani, este casatorita cu jucatorul de fotbal american Tom Brady, cu care are doi copii. Veniturile obtinute de modelul brazilian provin din contractele de moda si din alte colaborari, precum cele semnate cu grupul H&M, casa de moda Chanel si designerul Carolina Herrera. Sumele reprezinta veniturile brute, inainte de achitarea taxelor si impozitelor aferente.

Pe locul al doilea s-a clasat unul dintre "ingerii" casei Victoria's Secret, modelul olandez Doutzen Kroes, in varsta de 29 de ani, care a obtinut venituri de 8 milioane de dolari. Locul al treilea a revenit colegei sale de la aceeasi casa de moda, brazilianca Adriana Lima, in varsta de 33 de ani, cu venituri similare, scrie MEDIAFAX.

Top-modelul britanic Kate Moss, in varsta de 40 de ani, care este imaginea producatorului de bijuterii de lux David Yurman, ocupa locul al patrulea in acest top, cu venituri de 7 milioane de dolari. Kate Upton, in varsta de 22 de ani, modelul preferat al directorilor revistei Sports Illustrated, ocupa pozitia a cincea, cu venituri de 7 milioane de dolari.

Topul este completat, in ordine, de Miranda Kerr (7 milioane de dolari), Liu Wen (7 milioane de dolari), Alessandra Ambrosio (5 milioane de dolari), Hilary Rhoda (5 milioane de dolari) si Natalia Vodianova (4 milioane de dolari).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.