Carlos Mencia, unul dintre cei mai cunoscuti interpreti de stand-up comedy din lume, va putea fi vazut si ascultat live, pentru prima data in Romania, pe 27 septembrie, la Sala Palatului.

Carlos Mencia este unul dintre cei mai apreciati actori de stand-up comedy, fiind considerat un artist complex, indiferent de locul in care se manifesta, pe scena, intr-un film, intr-un interviu, intr-o reclama, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Personaj charismatic si vioi, Carlos este originar din Honduras, nascut intr-o familie cu 18 copii. La 3 ani "a facut cunostinta" cu Statele Unite ale Americii, locuind o perioada la unchiul sau, insa abia in clasa a X-a s-a mutat definitiv in SUA, stabilindu-se in Los Angeles. Si-a inceput cariera sustinand scurte sesiuni de stand-up in clubul Laugh Factory, dar notorietatea sa a inceput sa creasca odata cu debutul la The Comedy Store, unde ajunsese sa aiba spectacole in fiecare seara.

Dupa succesul dobandit in Los Angeles, Mencia a fost desemnat International Comedy Grand Champion in programul Buscando Estrellas, performanta urmata de numeroase alte premii si aparitii in show-uri celebre, precum In Living Color, The Arsenio Hall Show, Moesha, An Evening at the Imporv, Loco Slam si Funny is Funny. In 2000, a lansat albumul "Take a Joke, America", o colectie de scheciuri care surprindeau perfect identitatea sa umoristica, doi ani mai tarziu actorul alaturandu-se lui Pablo Francisco si lui Freddy Soto in turneul "Los Tres Amigos" - o serie de spectacole desfasurate in Statele Unite ale Americii, cu casa inchisa. In 2002, Carlos a fost invitat sa se alature programului Comedy Central Presents, primind, totodata, o nominalizare la categoria Best Stand-up Comedy Special la Cable ACE Awards pentru show-ul sau difuzat pe HBO.

Carlos Mencia a devenit, treptat, tot mai apreciat, recunoscut pentru umorul sau ce abordeaza, adesea, subiecte legate de cultura, politica, diferentele dintre rase si clase sociale. Mencia este, in prezent, unul dintre principalii reprezentanti ai curentului international de stand-up comedy, scheciurile sale avand milioane de vizualizari pe canalul Youtube.

Biletele pentru show-ul lui Carlos Mencia de la Sala Palatului pot fi achizitionate, incepand de luni, de pe www.myticket.ro, acestea fiind disponibile la mai multe categorii de pret, in functie de distanta fata de scena - intre 75 de lei si 195 de lei. In perioada urmatoare, biletele vor putea fi achizitionate si din reteaua magazinelor Diverta, de la magazinul Muzica, casa de bilete a Salii Palatului si libraria Mihai Eminescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.