Cantareata americana Christina Aguilera a nascut, sambata, al doilea copil al sau, o fetita, la Centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles.

Fetita, care este primul copil al cantaretei cu logodnicul sau, Matt Rutler, a fost nascuta prin cezariana, desi Aguilera isi exprimase dorinta de a naste pe cale naturala.

In februarie anul acesta, Christina Aguilera, in varsta de 33 de ani, si Matt Rutler, un producator de film in varsta de 29 de ani, au confirmat pentru revista People ca vor avea un copil. Vestea a venit la o saptamana dupa ce cantareata fusese ceruta in casatorie de iubitul ei.

Aguilera a realizat de curand o sesiune foto nud, pentru a arata cat de increzatoare se simte in corpul ei. Cantareata a realizat mai multe fotografii pentru V Magazine, alaturandu-se altfel vedetelor care au pozat nud in timp ce erau insarcinate. Printre acestea se numara Demi Moore si Jessica Simpson.

"Ca femeie, sunt mandra de corpul meu in toate etapele vietii, ramanand curajoasa si increzatoare in a ma pierde necunoscutului pe care il rezerva viitorul", a declarat cantareata, care, de altfel, a mai spus ca isi doreste sa apara intr-un pictorial pentru revista Playboy imediat dupa nastere.

Cantareata, care a slabit zece kilograme in 2013, dupa ce a urmat o dieta foarte stricta si un program de fitness, ar fi apelat si la un nutritionist pentru a o ajuta sa isi tina greutatea sub control in timpul sarcinii. Aceasta isi doreste sa fie in forma perfecta inainte de a semna contractul cu Playboy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.