Partea a treia a seriei de filme "Baieti rai/ Bad Boys" este in pregatire la Hollywood, a declarat actorul Martin Lawrence, care a jucat in aceasta franciza alaturi de Will Smith.

Primul film al seriei a fost lansat in 1995 si a beneficiat de o continuare in 2003, iar, 11 ani mai tarziu, actorul Martin Lawrence a confirmat faptul ca in curand va fi lansata pe marile ecrane partea a treia a francizei de succes.

Invitat in emisiunea lui Conan O'Brien de pe postul TBS, Martin Lawrence a fost intrebat de realizatorul TV daca sunt adevarate speculatiile privind lansarea "Bad Boys 3", iar starul american a declarat: "Am vorbit cu Jerry Bruckeimer, producatorul, si se pare ca inca lucreaza la scenariu".

"Se apropie de final, treptat, deci totul incepe sa se lege", a mai spus Lawrence, care nu a precizat insa daca Will Smith, colegul sau de distributie, va mai juca in acest film.

Seria "Bad Boys", in care cei doi interpreteaza un cuplu insolit de politisti, Mike Lowrey (Will Smith) si Marcus Burnett (Martin Lawrence), a avut incasari de peste 400 de milioane de dolari la nivel mondial. Amble filme au fost regizate de Michael Bay si au fost nominalizate, printre altele, la premiile Grammy si MTV. De altfel, "Bad Boys 2" a primit premiul Grammy pentru cel mai bun grup rap.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.